Binance mahdollistaa SegWitin tuen Bitcoin-talletuksille

Yksi maailman suurimmista kryptovaluutanvaihdoista, Binance, aloitti äskettäin SegWit (bech32) -osoitteiden tukemisen Bitcoin-talletuksille sen jälkeen, kun osoitteiden hyväksyminen alkoi kasvaa.

SegWit for Bitcoin
Vaihto alkoi tukea Segregated Witness (SegWit) -puheluja alustalla jouluaattona. Yritys oli alun perin tarjonnut SegWit-tukea vain nostoille. Käyttäjät voivat nyt siirtää varoja SegWit (bech 32) -osoitteeseen heti, kun he valitsevat verkon BTC (SegWit) -vaihtoehdon. Alusta kommentoi,

„Huomaa, että SegWitin pitäisi auttaa vähentämään maksuja; kuitenkin, jos lähetät virheellisesti yhteensopimattomia varoja osoitteeseen, varojasi ei voida palauttaa ja ne johtavat pysyvään menetykseen. “

Binance mahdollistaa SegWitin tuen Bitcoin-talletuksille

SegWit on vuonna 2017 toteutettu Bitcoin-protokollapäivitys, joka on suunniteltu laajentamaan verkkoa ja korjaamaan laajenevaan verkkoon liittyvät virheet. SegWit toimii erottamalla allekirjoitukset tapahtumadatasta ja päivittää ne eri tavalla lohkoketjussa. Tämä päivitys auttaa tallentamaan enemmän tapahtumia yhteen lohkoon ja auttaa lopulta lisäämään tapahtumakapasiteettia.

SegWit kasvaa

Transactionfee.infolta kerätyt tiedot viittaavat siihen, että 2/4 Bitcoin-maksuista käyttää jo SegWitiä. Tämä tarkoittaa, että protokollan käyttöönotto on korkealla verkossa. Bitcoinin käyttötapa digitaalisen arvon varastona on kasvamassa viime aikoina. Verkon skaalautuvuudelle on useita rajoja, mikä on aiheuttanut useita esteitä kryptovaluutan käyttöönotolle.

Suosittu Bitcoinin skaalausratkaisu on Lightning Network (LN). Tämä kerroksen 2 ratkaisut ovat auttaneet rakentamaan Bitcoinin käyttötapauksen maksuprotokollana, ei pelkästään digitaalisena kullana. SegWitin kautta tullut pehmeä haarukkapäivitys Bitcoiniin on paljon erilainen kuin Lightning Network. LN luo verkkoon ylimääräisen kerroksen, joka mahdollistaa halvemmat ja nopeammat tapahtumat.

Kaikista skaalautuvuuskysymyksistä huolimatta Bitcoin on edelleen johtava salausvaluuttamarkkinoilla. Kolikko kosketti äskettäin uusia kaikkien aikojen korkeimpia kohtia ja on yleisimmin käytetty valuutta salauspörsseissä ja salausautomaateissa. CoinMarketCapin mukaan Bitcoinin määräävä markkina-asema joulun 2020 ympärillä on 68,7%.